Αρ. Πρωτ.: 156/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΤΥΠΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
«2ο ΚΟΜΟmeeting» – Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17:00 – 21:00 θα πραγματοποιήσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκδήλωση «KOMOmeeting» ,στο κτίριο του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ. (Κτίριο Παλιάς Νομικής)
Αυτή τη χρονιά η εκδήλωση θα απαρτίζεται από δύο βασικά μέρη, τα info points και τα
workshops.
Όσον αφορά τα πρώτα, διάφοροι σύλλογοι και οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στην Κομοτηνή θα βρίσκονται σε stands στον κεντρικό χώρο της εκδήλωσης με σκοπό να ενημερώνουν τους νέους που θα παραβρεθούν σχετικά με τη λειτουργία και τις δράσεις τους.
Με σκοπό, όμως, το φετινό «KOMOmeeting» να γίνει πιο διαδραστικό δίνεται η δυνατότητα
στους συμμετέχοντες συλλόγους να υλοποιήσουν, εφόσον το επιθυμούν, workshop (εργαστήριο) δίνοντας ένα δείγμα της δράσης τους στους ενδιαφερόμενους, καθώς επίσης και διάφορες άλλες δραστηριότητες.
Ο στόχος της εκδήλωσης, είναι να συστηθούν οι φορείς και οι σύλλογοι, που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, στους πολίτες της Κομοτηνής και ιδιαίτερα στους νεοεισερχόμενους φοιτητές!
Εάν δραστηριοποιείστε σε κάποιον σύλλογο και ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, στο
2ο ΚΟΜΟmeeting, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με email στο info[at]europedirectkomotini.eu ή στο τηλέφωνο 2531082055.